Office 365

Office 365 er en samling verktøy spesielt tilpasset deling og samarbeid. Office 365 inkluderer officepakken - både på skrivebordet og i nettbasert utgave, og samhandlingsverktøy som TeamSites, Skype for Business og Teams.

English version - Office 365

Temaside om programvare | Sider merket med Office 365

 Gå til Office 365 (krever pålogging på Innsida)

Hva er Office 365?

Office 365 gir studenter og ansatte ved NTNU gratis tilgang til tekstbehandling, skylagring og samhandlingstjenester. Tjenesten fungerer både på web, desktop, nettbrett og smarttelefon. Her finner du bl.a Teams, Outlook, OneDrive, Word, Excel, PowerPoint og OneNote både for nedlastning og for bruk i nettleseren. 

Videokurs i Office 365

Orakeltjenesten har laget et videokurs i bruk av Office 365. Kurset skal gi deg en god oversikt over hvordan du kan bruke Office 365, inkludert deling og samskriving. Kurset finner du i Læringsportalen.

Mer om skylagring og muligheter for samhandling

Samarbeid Skylagring

Lær mer om Microsoft Teams OneDrive 
  

Kom-i-gang guider

Kom i gang Word Kom i gang PowerPoint Kom i gang Excel Kom i gang OneNote

Klasseromskurs

NTNU tilbyr jevnlig kurs i Office 365 - se kurstilbudet i Læringsportalen.

Andre brukerveiledninger

Microsoft opplæringssenter for Office 365

Bruk av Office 365 i nettleseren

Med Office 365 har du alltid tilgang til filene du har lagret i OneDrive, og til å bruke onlineversjoner av programmene OneNote, Word, Excel, og PowerPoint. Dette kan være nyttig om du er på reise og ikke har tilgang til en enhet der Office 365 er installert. For å bruke Office 365 i nettleseren; logg inn i Office 365 og trykk på flisen med det programmet du ønsker å bruke.  

Installasjon av Office 365 på PC, Mac, nettbrett og smarttelefon 

Du kan laste ned, og installere Office 365 på din PC, Mac, nettbrett og smarttelefon. Merk at du kan installere Office 365 på inntil fem enheter (f.eks. to PCer, ett nettbrett og to smarttelefoner). Nedenfor finner du guider for hvordan du kan installere Office 365 på din enhet. 

Kontakt

Orakeltjenesten kan hjelpe deg om du har spørsmål eller opplever problemer.

36 Vedlegg
268238 Visninger