Studentbevis - app

I tillegg til studentkortet må du ha studentbevis-appen. Studentbevis-appen gir deg studentrabatter på buss, tog og på andre tjenester, og erstatter tidligere semesterkvittering på papir.

English version - Student Id - app

Studentbevis-appen

Slik laster du ned appen #

Når du har semesterregistrert deg i Studentweb, betalt semesteravgift og aktivert brukerkonto kan du laste ned appen "Studentbevis".

  1. Last ned Studentbevis-appen fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) 
  2. Logg inn i appen: Velg tilhørighet, og logg inn med vanlig NTNU-brukernavn og passord.
  3. Tillat bruk av bilde fra ditt studentkort:  For å aktivere bilde i appen, må du godta bruk av bilde i Studentweb. Bildet vil ikke vises i appen før uke 33, når ditt fysisk studentkort er produsert.

Merk at skjermbilder av applikasjonen ikke vil være gyldig i billettkontroller. Slik sjekker du at beviset er gyldig.

Har du allerede studentbevis-appen? #

Studentbevis-appen oppdateres automatisk når du har semesterregistrert deg i Studentweb og betalt semesteravgift.  Les mer om Studentbevis-appen.

Er du privatist? #

Dersom du er privatist har du ikke studentstatus, og får dermed ikke studentbevis og de samme velferdsgodene som studenter.

Kvittering for betalt semesteravgift på papir? #

Studentbevis-appen erstatter tidligere semesterkvittering på papir. Du må ha en smarttelefon med iOS (Iphone), Android eller Windows for å kunne benytte deg av dette. Hvis du ikke har en smarttelefon som støtter denne appen, er det fortsatt mulig å bestille kvittering for betalt semesteravgift på papir i Studentweb. Denne kvitteringen kan du bestille ved å trykke Mer > Bestillinger > Semesterkvittering > Bestill.

Ikke gyldig legitimasjon på eksamen #

På eksamen gjelder kun gyldig legitimasjon som bankkort, førerkort eller pass. Studentbevis-appen og førerkort-appen er ikke gyldig legitimasjon på eksamen.

Kontakt #

Orakeltjenesten kan hjelpe deg om du opplever problemer. 

8 Vedlegg
144781 Visninger