Office 365

Office 365 - Teams

Microsoft Teams er et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling i grupper. Teams inkluderer et bredt spekter med kommunikasjonsløsninger og tilbyr samarbeid i de viktigste Office-programmene. Teams er for prosjekter som ønsker oversikt og tilgang til oppgavene, innholdet og kollegaene. Gjennom felles lagring, deling og samskriving blir man kvitt utfordringene med mange versjoner av dokumenter i omløp i e-poster og filområder.

English version - Microsoft Teams

Temaside om nettbasert undervisning

Bruksområder/funksjonalitet #

Microsoft Teams gjør det mulig for ansatte, grupper og samarbeidspartnere å jobbe tett sammen uavhengig av hvor den enkelte befinner seg. Via Microsoft Teams kan du:

  • Sende og motta direktemeldinger
  • Dele filer (Word, PowerPoint, OneNote, Excel...)
  • Planlegge arbeidsoppgaver med frister og ansvarlige
  • Vise din tilstedeværelse og/eller statusinformasjon
  • Enkelt invitere eksterne samarbeidspartnere

Microsoft Teams har også ulike funksjonaliteter:

  • Teams: Et team er en gruppe personer som kommer sammen gjennom jobb, prosjekter eller felles interesser. Et team kan for eksempel være knyttet til et emne eller forskningsprosjekt. Du kan selv opprette et team og legge til medlemmer eller bli medlem i et allerede eksisterende team.
  • Kanaler: Et team består av kanaler hvor du kan samhandle og jobbe med teammedlemmene dine. En kanal kan være knyttet til et spesifikt emne, et prosjekt eller en spesifikk oppgave. Det anbefales å ikke lage nye team for hver oppgave en gruppe mennesker skal jobbe sammen om, men heller lage ulike kanaler for disse oppgaven.
  • Samtaler og chat: Hver kanal har en kanalsamtale som er offentlig og synlig for alle i teamet. Du kan også opprette en chat mellom deg selv og en annen person eller lage en større gruppechat.
  • Eget lagringsområde: Når du lager et team opprettes det automatisk et SharePoint-område under filer-fanen. Alle filer du enten laster opp eller oppretter i ditt team vil bli lagret i teamets SharePoint-område.
  • Apper for alle enheter: I tillegg til via nettleser, kan Teams brukes via apper for Windows, Mac og Linux operativsystem. Det finnes også en app for mobiltelefoner, som gir deg tilgang til dine teams uavhengig av hvor du er.

Brukerveiledninger #

Her finner du lenker til ulike brukerveiledninger for forskjellige funksjoner i Microsoft Teams:

Andre opplæringsressurer #

Kontakt #

Orakeltjenesten kan hjelpe deg om du har spørsmål eller støter på problemer.

1 Vedlegg
23697 Visninger
Gjennomsnitt (3 Stemmer)