FS - Felles Studentsystem

Tagger: fs

FS er et nasjonalt administrativt verktøy for studierelaterte oppgaver. Avdeling for studieadministrasjon (SA) er systemeier for FS ved NTNU.

Logg inn #

  • Logg på FS via FS Programkiosk.
  • Du kan også logge deg på tjenesten direkte fra  nettsiden til Felles studentsystem. Trykk på "Logg Inn" for å starte innloggingen. Du vil også finne FS egne brukerveiledningsider her. 

Tilgang og rettighetsstyring #

Brukerveiledninger for FS #

NTNU har egne brukerveiledninger for bruk av FS ved NTNU. Merk at vi jobber med å oppdatere veiledningene (juni/juli/august 2019).

Du kan også finne nyttig informasjon og dokumentasjon på den nasjonale siden til Felles studentsystem.

Kurs i FS #

Nye brukere vil få tilbud om FS grunnkurs. Kurset blir nettbasert der vi gjennomgår generell bruk av FS. Du kan også melde deg på grunnkurs selv om du ikke er ny bruker. Ta kontakt for mere informasjon og påmelding: fshjelp@adm.ntnu.no

Vi kan også skreddersy kurs eller gjennomgå de deler av FS du arbeider med til daglig. Ta kontakt med din FS kontaktpersonen ved ditt fakultet, så vil de kunne viderebringe slike henvendelser til NTNUs sentrale FS-gruppe.

Har du spørsmål? #

FShjelp (fshjelp@adm.ntnu.no)og Fakultetets FS-kontaktperson kan hjelpe deg.

Fakultetets kontaktperson kjenner fakultetets/instituttenes rutiner og bør kontaktes for avklaringer knyttet til disse. Fakultetets kontaktpersoner bør også rådføres for ønsker om endringer, rutinegjennomganger og opplæringstiltak som er felles for de ulike enhetene. FS kontaktpersoner vil da enten videreformidle dette til den sentrale FS-gruppa eller ta opp saken i FS brukerforum som møtes jevnlig. 

0 Vedlegg
22762 Visninger
Gjennomsnitt (1 Stemme)