Digitale pensumlister

Digitale pensumlister kobler studentene direkte til ressurser i sine emner (uansett om det er en e-bok, artikkel, nettside osv.). Emneansvarlige har fleksibilitet til å organisere listen slik de ønsker på en mer dynamisk og tilgjengelig måte.

English version: Digital reading lists

Wikisida om Pensum | Sider med tag pensumlister


Det digitale pensumlistesystemet (Leganto) vil erstatte de mange manuelle prosesser i utarbeidelse og distribusjon av pensumlister, som gjøres i dag. Dette vil forenkle arbeidet for fagmiljøene. For eksempel; emneansvarlige slipper å fokusere på visningsstiler og enkeltelementer i referansene;
bokhandlere (f.eks. Akademika) får publiserte lister tilsendt automatisk.

Leganto er et verktøy for å lage, redigere og publisere pensumlister. Leganto er koblet til bibliotekets søkebase Oria og knytter referansene direkte opp mot bibliotekets beholdning. Dermed viser referansene automatisk hva som er digitalt og fysisk tilgjengelig ved NTNUs biblioteker.

VIDEOVEILEDNINGER.

Fremgangsmåte for registrering av digitale pensumlister i Blackboard finner dere her.

En digital pensumliste erstatter ikke et kompendium. Har du behov for kompendium, følg disse retningslinjene for å bestille det.

 Oversikt over pensumlister

Kontakt #

Ansvarlig for denne siden er NTNU Universitetsbiblioteket.

  • Kontakt pensum@ub.ntnu.no hvis du har spørsmål om digitale pensumlister eller innspill til hvordan vi kan gjøre denne siden bedre.

Følg vår kanal på Innsida - Nytt fra Universitetsbiblioteket.

3 Vedlegg
14368 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)