Blackboard...

Blackboard Collaborate - Videoopptak - Ofte stilte spørsmål

Målgruppe: Medarbeidere Tema: Blackboard

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om videoopptak i Blackboard Collaborate. 

English version: Coming.

Temaside om Blackboard

Ofte stilte spørsmål om videoopptak i Blackboard Collaborate #

Kan man gjøre opptak og redigere disse før deling? #

Det finnes ingen redigeringsmulighet i Collaborate Ultra. I slike tilfeller må du hake av for at opptaket skal kunne lastes ned før du går inn i sesjonen. Så tar du opptak og avslutter. Når opptaket er tilgjengelig, må du laste det ned for så å redigere det i et passende videoredigeringsprogram.  

Jeg ønsker å gjøre opptak i Collaborate. Kan jeg pause opptaket, for så å fortsette igjen? #

Nei, denne funksjonen finnes ennå ikke i Collaborate. Det er mulig å stoppe opptak, og starte nytt opptak slik at man får flere kortere videoer. Det anbefales å heller lage flere kortere videoer (ca. 5-7 min.) framfor å gjøre timelange opptak, da dette oppleves mer brukervennlig for de som skal se videoene. 

Er der noko ein bør opplyse studentane om før ein gjer opptak av Collaborate-sesjon? Jamfør personvern osv.. #

Hvis du skal gjøre opptak av en sesjon i Collaborate med deltakere, må du først og fremst opplyse om at det blir gjort opptak. Du kan også anonymisere sesjonen på flere måter; ikke tillate at deltakerne deler lyd, video av seg selv; at de ikke kan skrive i chatten etc.  

0 Vedlegg
632 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)