Varsling for studenter

Målgruppe: Studenter Tema: Meld avvik
Tagger: varsling avvik metoo

Varsling av alvorlige forhold for studenter. Studenter ved NTNU har rett til å varsle. Se også generell informasjonsside om varsling ved NTNU.

Slik varsler du #

  1. Prate med noen om saken før du varsler? Det er flere folk ved NTNU du kan ta en uformell, uforpliktende samtale med - se “Hvem kan jeg prate med” lenger ned på denne siden.
  2. Kontakt ansvarlig leder. Du har rett til å få legge fram saken din for en leder som har mulighet til å gjøre noe med saken. Her finner du ledere ved NTNU og enhetene de leder. 
  3. Muntlig eller skriftlig? Varsling kan skje på ulike måter, per brev, e-post, telefon eller muntlig. Men for at vi skal kunne følge opp saken er det viktig at du sier fra om du mener det er en varslingssak. Les mer om Varsling på den generelle infosiden. 

Hvem kan jeg prate med? #

Trenger du noen å prate med? Noen å drøfte saken med før du eventuelt varsler? Her er noen tips til gode plasser å starte:

Se også #

Andre typer avvik du ønsker å si fra om #

På samlesiden Avvik for studenter finner du mer info om hvordan du sier fra om andre ting som HMS, bygg, ventilasjon, læringsmiljø og mye mer. 

Kontakt for denne nettsiden #

Avdeling for studenttjenester

 

0 Vedlegg
3664 Visninger
Gjennomsnitt (1 Stemme)