Få hjelp med...

Utstyr i undervisningsrom

Rominformasjon #

AV-tjenesten har ansvaret for vedlikehold og oppdatering av audiovisuelt utstyr i Studieavdelingens auditorier og undervisningsrom. 

  • Det skal i utgangspunktet finnes tavle, overhead og lerret i alle undervisningsrom, samt et nettverkspunkt for tilkobling av PC.
  • Hvis rommet ikke har utstyret du trenger, ta kontakt med oss på AV-tjenesten.
  • De fleste undervisningsrommene er utstyrt med projektor, pc, lydanlegg og videoavspilling.

For bestilling av auditorier eller undervisningrom benytter du NTNUs Rombestillingssystem.

AV-tjenesten fungerer som brukerstøtte for AV-utstyr i auditorier og undervisningsrom på Gløshaugen og Dragvoll. Ved NTNUs andre campuser er det lokale romansvarlige, selv om AV-tjenesten har overordnet ansvar for de rommene som bestyres av Studieavdelingen. Vi kan kontaktes ved behov for spesielt utstyr eller hjelp.


Utstyr i rommene #

Hvis det står at et rom har programlyd, betyr dette at det er et lydanlegg i rom som kan avspille lyd fra for eksempel videospillere, PC-er, CD-spillere osv. Hvis det står at et rom har talelyd, betyr det at rommet har et lydanlegg med trådløse mikrofoner; dette gjelder stort sett kun i større auditorier.

I flesteparten av de større auditoriene står det stasjonære PC-er. For å bruke disse, logg inn med din egen brukerkonto på WIN-NTNU-NO, slik du gjør når du logger på datamaskinen på kontoret. Hvis du ikke har NTNU-konto, kan du logge inn som gjestebruker. Ta kontakt med oss for å få brukernavn og passord.

Når du logger på med gjestebrukeren er de fleste programmer bortsett fra Adobe Acrobat, PowerPoint og de andre MS Office-programmene stengt for bruk. Du kan ikke bruke nettet når du er logget på med gjestebrukeren.

Det er trådløse mikrofoner i de store auditoriene. NB! Hvis mikrofonen ikke virker, har det ingen hensikt å hente en mikrofon på et annet auditorium, da disse er innstilt på andre trådløse kanaler, og derfor ikke vil virke i andre rom. Ta i stedet kontakt med AV-tjenesten eller byggets vaktmester, som kan sjekke hva som er feil, og eventuelt bytte batterier.

Annet utstyr, som PC-er, prosjektører, videospillere, er alarmsikret i samarbeid med Securitas, og kan derfor ikke flyttes. Overheadfremviserne er ikke alarmsikret, men er merket med hvilket rom de tilhører. Hvis du trenger en overhead, må du ikke låne denne fra et undervisningsrom, men ta heller kontakt med AV-tjenesten eller byggets vaktmester.

Kontakt #

Kontakt orakeltjenesten for hjelp med utstyr i rommene.

0 Vedlegg
15206 Visninger
Gjennomsnitt (4 Stemmer)