Trening i...

Trening for ansatte NTNU i Ålesund

English version - Fitness initiatives for employees in Ålesund

Se samleside om trening for ansatte eller ofte stilte spørsmål om trening i arbeidstiden

Gratis trening med instruktør/fysioterapeut  #

Alle som ønsker fortløpende informasjon om trening må følge med på meldingskanalen Trening for ansatte NTNU i Ålesund på Innsida her

Gratis trening for alle ansatte ved NTNU i Ålesund i regi av fysioterapeuter fra Delta Aktivt på følgende tidspunkt i 2020:  

Onsdagstrening

Hver onsdag kl 15-16 har alle ansatte tilbud om gratis treningstime med instruktør fra Delta Aktivt. Her er det bare å møte opp i treningskjelleren, du trenger ikke medlemskap i Sit. Passer for alle ansatte. Fysioterapeut/instruktør tilpasser og lager treningsopplegg som passer til ulike nivå, både nybegynnere og viderekomne. 

Mandagstrening april - oktober 2020

Fra 20. april – 12.oktober blir det utetrening i Borgundgavlen med instruktør. Tilbudet er gratis.

Siste trening utendørs før sommerferien 2020 skjer 22. juni. Siste trening i Sit treningskjeller før sommeren skjer 24. juni. 

Første trening utendørs etter sommerferien 2020 skjer 17. august. Første trening i Sit treningskjeller etter sommeren skjer 19. august.

Sosial treningstime fredager - mot kjøp av medlemsskap

Ønsker du å trene mer, men trenger litt selskap som ekstra motivasjon? Flere ansatte har allerede tatt i bruk fredagen som en sosial, uformell treningsdag i Sit treningsrom i Ankeret. De ansatte som trener fredager kl 15-16 har enten medlemsskap i Sit, eller klippekort. Dette er en time med selvstendig trening uten instruktør, men det kan være hyggelig å trene sammen med gode kollegaer.

Ta kontakt med liiv@ntnu.no om du ønsker en gratis prøvetime på fredager.

Kjøp av medlemsskap i Sit treningskjeller

Kjøp medlemskap/ klippekort: https://www.sit.no/alesund/trening/bli-medlem Gunstige priser. 

Ta kontakt med maria.valderhaug@sit.no om du har spørsmål om medlemsskap for ansatte i treningskjelleren. Senteret er åpent med nøkkelkort alle dager 06.00-23.00, og er bemannet deler av tiden. 

PS. Ifølge NTNUs reglement for trening i arbeidstiden, er hovedregel at du kan trene 1 time i arbeidstiden pr. uke.

Fotballtrening #

Treningsdager og klokkeslett
Som regel hver onsdag, fra 1500–1600. Forutsatt nok interesse, så er det også trening hver fredag fra 1500–1600.

Sted
Sparebanken Arena

Målgruppe
Ansatte ved NTNU i Ålesund

Transport
Egentransport

Egenandel
Litt (under NOK 400, pr. semester). Dekker utgifter til utstyr (vester/ball o.l.) og baneleie, dvs. det som ikke dekkes direkte av NTNU i Ålesund. Størrelsen på egenandelen er avhengig av antall personer som deltar på fotballtrimmen.

Sko
Sko som passer til å spille på kunstgress. De ganger vi bruker høgskolens gymsal, så er det standard fotballsko (innesko, ikke svarte såler) som kan brukes.

Ansatte som vil delta sender e-post til Ralf Kirchhoff eller ring 70 16 14 78 / 930 37 991. Interesserte blir da varslet om treninger, evt. endringer i treningstider/steder o.l. 

0 Vedlegg
11812 Visninger
Gjennomsnitt (2 Stemmer)