Trening i...

Trening for ansatte NTNU i Ålesund

(Videresendt fra Trening for ansatte NTNU Ålesund)

English version - Fitness initiatives for employees in Ålesund

Se samleside om trening for ansatte eller ofte stilte spørsmål om trening i arbeidstiden

Trening for ansatte NTNU i Ålesund #

Vennligst abonner på følgende kanal for løpende informasjon om treningstilbudet for ansatte ved NTNU i Ålesund

Det tilbys gratis trening for ansatte ved NTNU i Ålesund. Tilbudet varierer gjennom året, vi veksler på å trene inne og utendørs. Alle som er interessert i informasjon om trening for ansatte MÅ abonnere på kanalen over for å motta informasjon. Kanalen heter Trening for ansatte NTNU i Ålesund.

For 2021 er treningstider som følger:

Mandager kl 15.15- 16.00: Utendørs, effektiv kondisjons-trening. Oppmøte i Borgundgavlen, ved Sunnmøre museum. 

Onsdager kl 15.00 - 16.00: Trening inne i Sit treningskjeller. Du MÅ melde deg på for å delta, det er 12 plasser per økt. Påmelding via Teams her.

Fredager kl 07.30 - 08.30: Trening inne i Sit treningskjeller. Du MÅ melde deg på for å delta, det er 12 plasser per økt. Påmelding via Teams her. 

Du melder deg på treningsøkter i Sit treningskjeller via lenke i denne Teams. Les mer om treningstilbud og hvordan man melder seg på trening i informasjon lagt ut i kanalen over.

Fotballtrening #

Treningsdager og klokkeslett
Som regel hver onsdag, fra 1500–1600. Forutsatt nok interesse, så er det også trening hver fredag fra 1500–1600.

Sted
Sparebanken Arena

Målgruppe
Ansatte ved NTNU i Ålesund

Transport
Egentransport

Egenandel
Litt (under NOK 400, pr. semester). Dekker utgifter til utstyr (vester/ball o.l.) og baneleie, dvs. det som ikke dekkes direkte av NTNU i Ålesund. Størrelsen på egenandelen er avhengig av antall personer som deltar på fotballtrimmen.

Sko
Sko som passer til å spille på kunstgress. De ganger vi bruker høgskolens gymsal, så er det standard fotballsko (innesko, ikke svarte såler) som kan brukes.

Ansatte som vil delta sender e-post til Ralf Kirchhoff eller ring 70 16 14 78 / 930 37 991. Interesserte blir da varslet om treninger, evt. endringer i treningstider/steder o.l. 

0 Vedlegg
16275 Visninger
Gjennomsnitt (2 Stemmer)