Trening i...

Trening for ansatte NTNU i Ålesund

(Videresendt fra Trening for ansatte NTNU Ålesund)

English version - Fitness initiatives for employees in Ålesund

Se samleside om trening for ansatte eller ofte stilte spørsmål om trening i arbeidstiden

Gratis trening i sal med instruktør/fysioterapeut  #

Alle som ønsker fortløpende informasjon om trening må følge med på meldingskanalen Trening for ansatte NTNU i Ålesund på Innsida her: https://innsida.ntnu.no/start#/feed/20c1c744-2cb2-3793-9852-9830abf8b5b5   

Gratis trening for alle ansatte ved NTNU i Ålesund i regi av fysioterapeuter fra Delta Aktivt på følgende tidspunkt våren 2018:

  • Mandager kl 16.00–17.00, i Speilsalen i Larsgårdshallen: Trening for ALLE med fokus på styrke og sirkeltrening. Mandagsøktene passer spesielt godt for deg som er nybegynner, samt for deg som har spesielle hensyn du må ta i forbindelse med trening. Du kan alltid diskutere trening og hensyn med fysioterapeutene, de er der for deg!
  • Onsdager fra og med 18. april trening ute i Borgundgavlen kl 15.15-16.15 (i vinterhalvåret holdes onsdagstrening i Speilsalen kl 16.00 - 17.00): Trening for ALLE med fokus på kondisjon og styrke. I sommerhalvåret kjøres onsdagsøkten utendørs i Borgundgavlen, nærmere beskjed om endringen kommer i kanalen på Innsida. Når vi gå over til utretrening vil treningstider justeres slik at den faller delvis til arbeidstiden. Følg med i kanalen for nærmere beskjed. 

Vedrørende treningstider 2017/2018: 

Det er for tiden ikke mulig å holde trening for ansatte innenfor ordinær arbeidstid. Dette grunnet at vår egen gymsal ikke kan benyttes til trening for tiden, og vi er avhengige av å benytte Larsgårdshallen som treningssted. Vi får ikke tildelt trenignstider før kl 16.00, grunnet skolenes aktivitet  i Larsgårdshallen på dagtid. 

OBS: Som følge av tilbudet om gratis, organisert trening for ansatte, vil ordningen med delvis subsidiert trening ved enkelte treningssentre bli avskaffet fra 01.07.2016. 

Fotballtrening #

Treningsdager og klokkeslett
Som regel hver onsdag, fra 1500–1600. Forutsatt nok interesse, så er det også trening hver fredag fra 1500–1600.

Sted
Sparebanken Arena

Målgruppe
Ansatte ved NTNU i Ålesund

Transport
Egentransport

Egenandel
Litt (under NOK 400, pr. semester). Dekker utgifter til utstyr (vester/ball o.l.) og baneleie, dvs. det som ikke dekkes direkte av NTNU i Ålesund. Størrelsen på egenandelen er avhengig av antall personer som deltar på fotballtrimmen.

Sko
Sko som passer til å spille på kunstgress. De ganger vi bruker høgskolens gymsal, så er det standard fotballsko (innesko, ikke svarte såler) som kan brukes.

Ansatte som vil delta sender e-post til Ralf Kirchhoff eller ring 70 16 14 78 / 930 37 991. Interesserte blir da varslet om treninger, evt. endringer i treningstider/steder o.l.

0 Vedlegg
5777 Visninger
Gjennomsnitt (2 Stemmer)