Skype for Business - for ansatte

(Videresendt fra Skype for Business)

Skype for Business er et samhandlingsverktøy for ansatte som gjør det mulig å ha samtaler med lyd og bilde, dele skjermbilde og programmer, sende og motta direktemeldinger (chat), samt å gjennomføre digitale møter. Du kan også ringe og motta telefonanrop hvis dette er aktivert (erstatter telefoni).

English version - Skype for Business - for employees

Temaside om IT-hjelp | Sider merket med Skype for Business

Bruksområder #

Skype for Business lar ansatte, grupper og samarbeidspartnere jobbe tettere sammen, uavhengig av hvor den enkelte befinner seg. Ved å bruke Skype for Business kan du:

  • samtale, dele lyd og bilde
  • dele skjermbilde, programmer og andre filer
  • sende og motta direktemeldinger (chat)
  • vise din tilstedeværelse og/eller statusinformasjon
  • gjennomføre elektroniske møter
  • ringe og motta telefonanrop (hvis SfB er satt opp med telefoni)

Tjenesten er tilgjengelig for alle brukere innad ved NTNU, og for alle eksterne samarbeidspartnere som bruker Skype for Business.

Opplæring #

E-læringskurs #

I e-læringskurset Skype for Business - digitale møter lærer du om Skype-møter og om bruken av Skype for Business-møterom. Kurset består av flere korte videoer som tar deg fra planlegging til gjennomføring av et Skype-møte.

Brukerveiledninger #

Utstyr til bruk med Skype for Business #

Alt utstyr som benyttes til Skype for Business, både for personlig bruk og i møterom, bør være sertifisert ("Certified for Skype for Business"). Sertifisert utstyr er testet og optimalisert for en best mulig brukeropplevelse. På sidene under finner du informasjon om hvilket utstyr som er valgt som standard ved NTNU, samt et utvalg anbefalte alternativer.

Mer informasjon #

Kontakt #

Orakeltjenesten kan hjelpe deg om du har spørsmål eller opplever problemer.

1 Vedlegg
29136 Visninger
Gjennomsnitt (11 Stemmer)