Skype for Business

Skype for Business er et samhandlingsverktøy for ansatte som gjør det mulig å ha samtaler med lyd og bilde, dele skjermbilde og programmer, sende og motta direktemeldinger (chat), samt å gjennomføre elektroniske møter. Du kan også ringe og motta telefonanrop hvis dette er valgt (erstatter telefoni).

English version - Skype for Business

Temaside om IT-hjelp | Sider merket med Skype for Business

Merk: Fasttelefoni for ansatte ved NTNU i Trondheim overføres til Skype for Business (SfB) 7. november 2017. Fasttelefonen vil da slutte å ringe og isteden vil det ringe på PCen.

Bruksområder #

Skype for Business lar ansatte, grupper og samarbeidspartnere jobbe tettere sammen, uavhengig av hvor den enkelte befinner seg. Ved å bruke Skype for Business kan du:

  • samtale, dele lyd og bilde
  • dele skjermbilde, programmer og andre filer
  • sende og motta direktemeldinger (chat)
  • vise din tilstedeværelse og/eller statusinformasjon
  • gjennomføre elektroniske møter
  • ringe og motta telefonanrop (hvis SfB er satt opp med telefoni)

Kom i gang med Skype for Business #

Tjenesten er tilgjengelig for alle brukere innad ved NTNU, og for alle eksterne samarbeidspartnere som bruker Skype for Business.

Hva vil du ha hjelp med?

Utstyr til bruk med Skype for Business #

Alt utstyr som benyttes til Skype for Business, både for personlig bruk og i møterom, bør være sertifisert ("Certified for Skype for Business"). Sertifisert utstyr er testet og optimalisert for en best mulig brukerpplevelse. På sidene under finner du informasjon om hvilket utstyr som er valgt som standard ved NTNU, samt et utvalg anbefalte alternativer.

Mer informasjon #

Kontakt #

Orakeltjenesten kan hjelpe deg om du har spørsmål eller opplever problemer.

0 Vedlegg
9724 Visninger
Gjennomsnitt (8 Stemmer)