Reiseregning

Reiseforskudd

Du kan få reiseforskudd i ekstraordinære tilfeller.  Reiseforskudd skal registreres i reiseregningen, etter at reisen er ferdig. Alle ansatte bør i utgangspunktet bruke Eurocard kredittkort for å betale alle jobbrelaterte utgifter.

English version - Travel advance

Temaside reise | Sider merket reise | Reiseregning | Kredittkort

Når kan man få reiseforskudd #

  • Reiser og konferanser som må betales lang tid i forveien
  • Reiser av lang varighet  - forskningstermin
  • Reiser hvor NTNU dekker deler av kostnaden
  • Personer som ikke er ansatt ved NTNU
  • Personer som er midlertidig ansatt og som ikke får kredittkort

Søk om reiseforskudd ved å fylle ut et skjema for din enhet

Reiseforskudd betales ut  to ganger pr måned.

Utbetalingsbilaget påføres reisedato og godkjennes av BDM, samt påføres kostnadssted-prosjekt-(analyse). Reiseoppgjør skal leveres innen 1 mnd og reiseforskuddet trekkes fra. 

Registrere reiseforskudd i reiseregningen #

Har du fått et reiseforskudd og skal gjøre opp dette etter reisen er gjennomført skriver du reiseregning på vanlig måte, og registrerer forskudd du mottatt i feltet Mottatt reiseforskudd.

NB! Ikke huk av for forhåndsbetalt på utlegg du har brukt reiseforskudd på!

Til slutt i skjemaet (på side 2 i reiseregningen) kan du legge til reiseforskudd som da vil bli gjort opp på denne reiseregningen.

Det er forskjell på reiseforskudd og forhåndsbetalt (av NTNU eller andre) reise.
Ta kontakt med servicetelefonen på 73 41 31 40 hvis dette er uklart.  

Forhåndsbetalt reise, kurs og seminar #

Huk av for at utlegget er forhåndsbetalt hvis for eksempel fly eller hotell er betalt av NTNU eller andre på forhånd (hvis du har ikke hatt noe utlegg selv).

Bestille nå betale seinere #

Hvis du har kredittkort fra EuroCard, kan du bestille flybilletter i god tid før avreise. Da blir du ikke belastet kostnaden før du reiser.

Avtalen heter Book now - pay later og innebærer et lite gebyr som du må føre på reiseregningen slik at du får det refundert. Dermed kan du benytte deg av økonomibilletter som legges tidlig ut for salg. Dette ligger inne i avtalen med leverandøren av kredittkortet.

Forskudd ved forskningstermin #

Har du behov for forskuddsutbetaling i forbindelse med forskningstermin må du legge ved et tildelingsbrev eller anslag over kostnader. Det anbefales at det tas høyde for noe forskuddstrekk ved forskuddsutbetalingen. Husk at du på oppgjørstidspunktet (innen 1 mnd etter avsluttet reise) fører opp forskuddsbeløpet på oppgjørsskjema. Forskningstermin

Kontakt #

Kontaktpersoner for reise

E-post kontakt@okavd.ntnu.no

0 Vedlegg
36100 Visninger