(under etablering)

English version – Quizlet

Programinformasjon #

Quizlet er en mobil og nettbasert studieapplikasjon som lar studentene studere informasjon via læringsverktøy og spill. Quizlet trener studentene via flashcards og ulike spill og tester. Et flashkort er en kortlagringsinformasjon, som ord eller tall, på begge sider, brukt i klasseromsøvelser eller i privat studie. Man skriver et spørsmål på en side og et svar på baksiden. Flashcards brukes mye som et drillverktøy for å hjelpe memorisering.

Quizlet Teacher: Her kan du spore studentaktivitet med klasseprogresjon, laste opp dine egne bilder, ta opp lyd, tilpasse spill fra Quizlet Live, opprett så mange klasser du trenger, verktøy for oppretting av avansert diagramsett, offline tilgang på appene.

Lisensinformasjon #

Volumlisens: Tilgjengelig for ansatte. Lærere må først opprette en konto på Quizlet sin hjemmeside (https://quizlet.com/en-gb/teachers). Dersom det er ønskelig med en utvidet lisens, må lærere ta kontakt med Orakeltjenesten.

Studenter får gratis konto via Quizlet sin hjemmeside (https://quizlet.com/en-gb/students).

Benyttes primært av Læringssenteret, samt flere andre enheter ved NTNU.

Merk at programmet bare kan benyttes til akademisk arbeid (undervisning og forskning) – ikke til inntektsgivende oppdragsforskning.

Last ned/Installer/Kjør: #

Databehandleravtale #

Quizlet er en samhandlingsstjeneste som krever databehandleravtale.

Status: Under behandling.

Leverandørinformasjon #

Produsent: Se mer om Quizlet hos Quizlet Inc.


Tilbake til programvareoversikt:  Flere programvareprodukter | Tema: Programvare

0 Vedlegg
3134 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)