Nyhetsbrev på e-post

NTNU har avtale med Make.as fra Norge om å levere løsning for nyhetsbrev på e-post til enheter, grupper, prosjekter og lignende. 

Bestilling #

 Bestill nyhetsbrevkonto   eller kontakt Grafisk senter hvis du har spørsmål.

Kort fortalt #

 Nyhetsbrevprosessen er inndelt i 4 deler:

Informasjonsgrafikk som viser de 4 stegene i nyhetsbrevprosessen

  1. Bestill nyhetsbrevkonto
  2. Det arrangeres et møte hvor Make As og Grafisk senter sørger for å gi deg opplæring på det tekniske og visuelle i nyhetsbrevverktøyet
  3. Du lager nyhetsbrevet ved å legge inn alt av tekst og bilder i en brukervennlig webløsning med ferdige maler
  4. Nyhetsbrevet sendes ut og etter noen dager kan lese statistikk på blant annet åpningsrate og klikkrate 

Priser #

Abonnement #

Det er hvert enkelt prosjekt og avdeling som selv dekker lisenskostnadene over sitt eget budsjett og mottar regning fra Make.as. Prisen er basert på antall unike kontakter i kundelisten din og du kan sende 4 nyhetsbrev pr måned for denne prisen. Prisen starter på 100 kr pr måned for 100 unike kontakter.

Se hele prislisten til Make As

Design, tilpasning og personvern #

Grafisk senter bistår deg i å lage design for nyhetsbrevene. Senteret hjelper deg å sikre at nyhetsbrevet settes opp etter nasjonale føringer for f.eks personvern, universell utforming og NTNUs grafiske profil. Ofte er dette en engangskostnad før oppstart med mindre man vil endre mal/design etter en stund. Bilder, tekst osv bytter man selv når man lager nyhetsbrevene. Enheten mottar faktura fra Grafisk senter ut ifra hvilken modul som velges. 

Modul 1 – Small  #

(Oppstartshjelp kr. 3000,- + lisenskostnad til Make)

Velg blant en av NTNUs ferdige maler for nyhetsbrev uten designtilpasninger fra Grafisk senter.

Modul 2 – Medium  #

(Oppstartshjelp ca kr. 7 000,- + lisenskostnad til Make)

Design en skreddersydd nyhetsbrevmal sammen med Grafisk senter. Tett samarbeid med designer som bistår deg i å lage nyhetsbrevet i tråd med din enhets grafiske uttrykk, dog innenfor NTNUs grafiske profil. Ca 10-15 designtimer. 

Modul 3 – Large  #

(Oppstartshjelp kr. 7 000,- + timespris på 750,- + lisenskostnad til Make)

Utvidet versjon av modul 2. I tillegg til å skreddersy din nyhetsbrevmal, vil designer fra Grafisk senter bistå med plassering av innhold i nyhetsbrevet, samt publisering. Grafisk senter mottar et ferdig korrekturlest manus og utvalgte bilder fra deg som oppdragsgiver, for så å plassere det inn i nyhetsbrevet. Designer vil tilse at brevet er universelt utformet, i tråd med gitt layout, samt foreta en analyse av brevet for optimalisering. Tidspunkt for publisering av nyhetsbrevet vil skje etter ønske fra deg som oppdragsgiver. Merk at Grafisk senter ikke har redaksjonelt ansvar for innhold og at medgått tid faktureres med timespris på kr. 750,- pr. time. 

Dette er inkludert i alle modulene  #

  • Onboarding-møter med skjermdeling fra leverandør og grafisk senter 
  • Utsendelse fra norske servere og IP-adresser 
  • Kvalitetssikring og analyse av alle nyhetsbrev 
  • Oppsett av avsenderdomene for best mulig levering 
  • Verifisering av kontakt- og bounce-lister (ved forespørsel)

Avsenderadresse #

NTNU har opprettet en egen avsenderadresse, noreply@nyhetsbrev.ntnu.no, som kan benyttes om ønskelig. Om man ønsker en mer personling avsenderadresse, kan IT-avdelingen bistå deg med dette. 

Hjelp og kontakt #

Er det tekniske spørsmål til nyhetsbrevverktøyet, tilbyr Make gratis support på telefon, chat og e-post med kort responstid. Grafisk senter hjelper deg med dine spørsmål relatert til det visuelle i nyhetsbrevet, samt NTNUs grafiske profil. 

1 Vedlegg
5526 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)