Tilbake

NTNUs kontor i Oslo

Høsten 2019 åpner NTNU et kontor for etter- og videreutdanning i Oslo. Lokalene skal hovedsakelig brukes til studiesamlinger knyttet til etter- og videreutdanning. Det vil også arrangeres frokostmøter, alumni-treff etc. Oslo-kontoret skal være en enkel inngangsvei for bedrifter og virksomheter som ønsker å samarbeide med NTNU om kompetanseheving. 

Sted: Øvre Vollgate 7 i Oslo sentrum.

Det er ansatt en seniorrådgiver på kontoret som starter 12. august. Personen skal drifte kontoret samt jobbe mot markedet for etter- og videreutdanning på Østlandet.

Offisiell åpning av NTNUs kontor i Oslo er 29. august 2019.

Undervisningsrom og to grupperom #

Lokalene har et undervisningsrom for 32 personer, to grupperom, tre kontorplasser i landskap samt kjøkken og spiseplass. Undervisningsrommet er forbeholdt etter- og videreutdanning.

Se planskisse av lokalene (pdf)

I tilknytning til lokalene ligger et møteromssenter hvor man kan bruke kantine og få tilgang til møterom og et auditorium. Det er til sammen fire ulike møterom med plass til fire-ti møtedeltakere. Auditoriet har plass til 60 personer. Møterom og auditorium kan bookes ved å ta kontakt med Annveig Skurseth eller Marit Kvidal i Seksjon for etter- og videreutdanning. 

Se bilder av lokalene i utleieannonsen

Drop-in kontorplasser for ansatte #

Lokalene i Oslo har to kontorplasser som kan benyttes av ansatte på reise i Oslo. Du kan også sette deg med laptop på et av grupperommene, eller et annet sted i lokalene hvor det er ledig. Det er kopi- og utskriftsmaskin som du kan bruke. På de to kontorplassene er det dockingstasjon og skjerm. 

I starten tilbys kun drop-in, det vil si at folk kan slå seg ned så lenge det er ledig plass. Etter hvert kan det bli mulig å reservere ett av grupperommene. Det vil tidligst bli mulighet for reservering i slutten av august. 

Spørsmål? Ta kontakt med Seksjon for etter- og videreutdanning

1 Vedlegg
861 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)