Tilbake

NTNUs kontor i Oslo

29. august 2019 åpner NTNU et kontor for etter- og videreutdanning i Oslo. NTNU-ansatte har tilgang til møterom og drop-in kontorplass i lokalene. 

Sted: Øvre Vollgate 7 i Oslo sentrum.

Lokalene har et undervisningsrom for 32 personer, to grupperom (blått grupperom 1 og rosa grupperom 2), tre kontorplasser i landskap samt kjøkken og spiseplass. Undervisningsrommet er forbeholdt etter- og videreutdanning.

Se planskisse av lokalene (pdf)

Se bilder fra kontoret på Flickr

Drop-in kontorplasser for ansatte #

Lokalene i Oslo har to kontorplasser som kan benyttes av ansatte på reise i Oslo. Du kan også sette deg med laptop på et av grupperommene, eller et annet sted i lokalene hvor det er ledig. Det er kopi- og utskriftsmaskin som du kan bruke. På de to kontorplassene er det dockingstasjon og skjerm. 

I starten tilbys kun drop-in, det vil si at folk kan slå seg ned så lenge det er ledig plass. Etter hvert kan det bli mulig å reservere ett av grupperommene.

Drop-in tilbys hverdager mellom kl 8.00 og 16.00. Det er ikke mulig å sitte der på kveldstid eller etter kl.16.

Møterom #

I tilknytning til lokalene, i Rådhusgata 29, ligger et møteromssenter hvor man kan bruke kantine og få tilgang til møterom og et auditorium. Det er til sammen fire ulike møterom med plass til fire-ti møtedeltakere. Auditoriet har plass til 60 personer. Møterom og auditorium kan bookes ved å ta kontakt med Annveig Skurseth eller Marit Kvidal i Seksjon for etter- og videreutdanning. 

Parkering #

Det finnes gateparkering og Bankplassen parkeringshus er i nærheten. Gratis el-bil parkering er tilgjengelig under Akershus Festning.

Kontakt #

Camilla Skevik, leder av kontoret, på mail camilla.r.skevik@ntnu.no eller mobil 92032901. Du kan også kontakte seksjon for etter- og videreutdanning

Camilla Skevik ønsker velkommen utenfor døra til NTNUs kontor i Oslo

2 Vedlegg
2340 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)