NTNUs kontor i Oslo

NTNU-ansatte har tilgang til møterom og drop-in kontorplass ved NTNUs kontor i Oslo. 

Sted: Øvre Vollgate 7 i Oslo sentrum. Se også ekstern nettside om NTNUs kontor i Oslo

Smittevern #

  1. Registrer deg i lokalet ved ankomst.
  2. Hold minst en meter avstand.
  3. Husk god håndhygene

Hvis du er syk eller har symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme.

Om lokalene #

Lokalene har et undervisningsrom for 32 personer, to grupperom (blått grupperom 1 og rosa grupperom 2), tre kontorplasser i landskap samt kjøkken og spiseplass. Undervisningsrommet er forbeholdt etter- og videreutdanning.

Se planskisse av lokalene (pdf)

Se bilder fra kontoret på Flickr

Hvem kan bruke Oslokontoret? #

Kontoret i Oslo er forbeholdt etter- og videreutdanning og brukes til studiesamlinger. Det arrangeres også frokostmøter ved kontoret.

Om du skal på møter i Oslo, og har behov for et sted å sitte før eller etter møtet, kan du benytte kontorplass her dersom det er ledig plass. Det er ikke mulig å benytte kontoret som fast arbeidsplass i Oslo.

Vi har kun to kontorplasser i delt rom, eller du kan sitte med laptop i et av grupperommene. 

Det er bare mulig å benytte kontoret hverdager mellom kl 8.00 og 16.00. Dersom det ikke er noen der, må du henvende deg i resepsjonen hos Anthon B. Nilsen i Rådhusgaten 27 for å bli låst inn. Det er ikke mulig å sitte der på kveldstid etter kl.16 eller i helgene.

Møterom #

I tilknytning til lokalene, i Rådhusgata 29, ligger et møteromssenter hvor man kan bruke kantine og få tilgang til møterom og et auditorium. Det er til sammen fire ulike møterom med plass til fire-ti møtedeltakere. Auditoriet har plass til 60 personer. Møterom og auditorium kan bookes ved å ta kontakt med Annveig Skurseth eller Marit Kvidal i Seksjon for etter- og videreutdanning. 

Parkering #

Det finnes gateparkering og Bankplassen parkeringshus er i nærheten. Gratis el-bil parkering er tilgjengelig under Akershus Festning.

Kontakt #

Camilla Skevik, leder av kontoret, på mail camilla.r.skevik@ntnu.no eller mobil 92032901. Du kan også kontakte seksjon for etter- og videreutdanning

Camilla Skevik ønsker velkommen utenfor døra til NTNUs kontor i Oslo

2 Vedlegg
3984 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)