Matteland

Matteland er navnet matematikkstudentene bruker på studentarealene i 3. etasje i Nordre lavblokk (bygget ved siden av Sentralbygg 2).

Matteland er matematikkstudentenes læringsareal. Her finnes det både åpne leseplasser, mulighet for fast lesesalplass, tekjøkken, datasaler, bordtennisbord og kritt-tavler.

For å få adgang stilles det krav om at du må være 3.-årsstudent (eller høyere) på et av instituttets studieprogram eller studieretninger med minimum 90 studiepoeng i matematiske fag. I tillegg får 1. års bachelorstudenter i matematiske fag tilgang til hoveddøren (men ikke fast plass).

For å få adgang må du abonnere på kanalen Matteland på Innsida. På Matteland-kanalen vil det komme oppdateringer som er viktig å få med seg. 

Inne på matteland er det krav til at man rydder opp etter seg og vasker det kjøkkenutstyr man benytter seg av. Utstyr som ikke ligger i et skap, på en leseplass eller på kjøkken blir jevnlig samlet opp som gjenglemt i en gjenglemt-hylle. Denne hyllen blir etter en periode også tømt.

Du finner her også referat fra allmøte blant innbyggerne på matteland.

1 Vedlegg
17140 Visninger
Gjennomsnitt (3 Stemmer)