Digital...

Læringstreff

Tilbake til Læringsstøtte - for undervisere

Englesk versjon: Læringstreff

Gode ideer og erfaringer blir enda bedre når de deles med andre! Læringstreff er et initiativ fra Seksjon for Læringsstøtte med mål om å øke erfaringsdeling og diskusjon rundt pedagogikk og teknologi mellom undervisere.

Læringstreff er en lavterskel forum for undervisere ved NTNU. Sesjonene er åpnet for alle ved NTNU som har interesse av å delta.

Hvordan deltar i Læringstreff #

Følg vår Innsida-kanal «Nytt fra Seksjon for Læringsstøtte» for å holde deg oppdaterte på nye Læringstreff. Du kan også finne Læringstreff i Læringsportalen eller arrangementskalender.

Læringstreff er hel digital nå. I fremtiden håper vi å holde Læringstreff fysiske på campus igjen.

Bidrag på Læringstreff #

Seksjon for Læringsstøtte er alltid på utkikk etter undervisere som har lyst å dele sine erfaringer. Om du har hatt gode erfaringer med et studentaktiv undervisningsopplegg eller i bruk av et digital verktøy eller tjeneste tar gjerne kontakt med oss gjennom NTNU Hjelp, merk meldingen din med «Læringstreff, Seksjon for Læringsstøtte».

Lunsj & lær #

Lunsj & lær er en serie webinarer som kjøres en gang hver semester, hver serie har en tema som tas opp gjennom bidrag fra undervisere og NTNU'ere. Lunsj & lær er Læringstreff sin mer uformelle lillesøster - her møtes vi digitalt, over matpakka, for å høre om ulike arbeid, ideer, tanker og erfaringer innen området digital undervisning.

Ressurser fra tidligere treff #

Her finner du delt presentasjoner fra tidligere treff.

Medstudentvurdering #

bilde av bidragsholdere på læringstreff. Trond Aaberg og Lise Vikan Sandvik.

Ressurser kommer

Kontakt #

Hvis du har kommentarer eller spørsmål angående Læringstreff ta kontakt med oss på NTNU Hjelp, merk henvendelsen med «Læringstreff, Seksjon for Læringsstøtte».

16 Vedlegg
21100 Visninger