Tilbake

Kredittkort - virksomhetskort

(Videresendt fra Kredittkort varekjøp - rammeavtale)

Siden handler om virksomhetskort som brukes ved innkjøp av varer fra leverandør som ikke mottar faktura.

Temaside bestille | Sider merket med bestille | Kredittkort - for reise og utlegg

Virksomhetskort avtalen #

NTNU har en ordning hvor enheter kan skaffe et kredittkort med firmaansvar (Virksomhetskort). Virksomhetskortet brukes til å kjøpe varer i tilfeller der leverandøren ikke godtar faktura. Dette kortet/kontoen har ingenting med ditt personlige kredittkort å gjøre, da må man bestille sitt eget på Innsida, under Kredittkort for ansatte.

Virksomhetskortet/kontoen er etablert for at ansatte ikke skal behøve å bruke sine private kredittkort ved innkjøp til NTNU, for eksempel ved kjøp av datautstyr og litteratur fra utlandet.

Hver enhet skal ikke ha mer enn ett slikt kort/konto. Kortet/kontoen må være utstedt på én person med bestillingsfullmakt for enheten.

NB! Husk å påfør k-sted på søknadsskjemaet, hvor fakturaen skal belastes.

For både virksomhetskort og konto, sendes utfylt søknad i posten eller skannes inn og sendes på e-post til Ingrid Volden for underskrift. 

Anskaffelse av virksomhetskort #

Du må søke om å få kortet. Det er et personlig kort hvor NTNU sier seg ansvarlig for at kravet blir betalt. Dette betyr at kortinnehaveren ikke skal låne ut kortet eller koden til andre, men gjennomføre bestillingen selv.

Kortinnehaver må lese igjennom og godkjenne denne instruksen (pdf) før kort/kontosøknaden sendes inn. 

 Bestill virksomhetskort

Elektronisk fakturaadresse:

NTNU er i full gang med å få all fakturering over på elektronisk format. Vi ber derfor om at våre leverandører sender elektroniske fakturaer til NTNU

  • E2B: NO974767880MVA 
  • EHF: NO974767880 

NTNU GLN nummer: 7080003195371
NTNU PEPPOL adresse: 9908: 974767880

PDF-faktura, altså fakturaer sendt som vedlegg til e-post på pdf-format (regnes ikke som e-faktura), sendes til: pdf.ntnu@bscs.basware.com

Faktura fra Eurocard Virksomhetskort #

Et absolutt krav at det må legges inn kvittering på kjøpet under fanen vedlegg i fakturasystemet.  Det er viktig at det her fremgå og bekreftes, hva som er kjøpt og til hvilket beløp.  I forbindelse med restaurantbesøk/bespisning, skal også navnene på deltakerne fremgå, samt anledningen.   

Anskaffelse av Eurocard innkjøpskonto (virksomhetskonto) #

Kontoen skal benyttes til varekjøp og reglene er som for kredittkort, at det kun må være utstedt til én person med bestillingsfullmakt på enheten. 

Fordelen med Innkjøpskonto framfor kort er at du slipper å ha et fysisk kort tilhørende deg som du må passe på, samt at det er lettere å sette riktige grenser på kontoen ut i fra forventet kjøp på kontoen på måneds- og årsbasis.

 Bestill virksomhetskonto

Utfylt søknad sendes i posten eller skannes inn og sendes på e-post til Ingrid Volden for underskrift. 

Kontakt #

Avtaleansvarlig ved Seksjon for økonomirådgivning

Tina Husby Aune

Eurocard

kundeservice@eurocard.no | (+47) 21 01 53 20

2 Vedlegg
11383 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)