Foxit PhantomPDF

Merk! Lisensen utløper 15.03.2019. Foxit PhantomPDF erstattes av PDF-Editor på Programfarm. #

Foxit Phantom PDF kan brukes til å lage og arbeide med PDF-filer. Dette er et alternativ til Acrobat Pro. Dersom du bare skal lese og skrive ut PDF-filer, kan du bruke gratisprogrammene Acrobat Reader og Foxit Reader. Merk at du også kan lage en PDF-fil med Foxit Reader.

English version - Foxit Phantom PDF

Foxit Phantom PDF #

Foxit Phantom PDF er tilgjengelig for både ansatte og studenter på NTNUs Programfarm. Du kan bruke Programfarm fra Windows PC, Mac og Linuxmaskin.

Programvareinformasjon #

Produsent #

Foxit Software

Utgave #

Nyeste utgave på farm.ntnu.no er v. 7.3

Om programmet #

Foxit PhantomPDF er et meget nyttig og allsidig program for å arbeide med PDF-filer. Du kan samle mange filer til en PDF-fil. Du kan sette inn kommentarer i et PDF-dokument du leser (også med Foxit Reader). Du kan slette og bytte om sider i et PDF-dokument, du kan eksportere tekst og bilder ut av PDF-filene og du kan lage bilder av sidene i en PDF-fil. Du kan lage en PDF-fil fra ethvert program som har utskrift ved å velge "skriver" Foxit PhantomPDF Printer. 

Brukeveiledning #

Fra Foxit Software:

Se også: Litt om bruk av Foxit Phantom PDF Business (For versjon 7)

Foxit Reader #

Programmet Acrobat Reader er gratis og kan brukes av alle til å vise og skrive ut PDF-filer, men med gratisprogrammet Foxit Reader kan vi i tillegg til å lese og skrive ut PDF-filer også lage PDF-filer på frittstående Windows PC-er. Når programmet installeres, installeres skriverdriver "Foxit Reader PDF Printer". Ved å velge denne "skriveren" ved utskrift fra et program, vil Foxit Reader lage en PDF-fil av det som skal skrives ut. Det betyr at en kan lage en PDF-fil i alle program som har utskriftsmulighet. Man kan også lage en PDF-fil direkte fra Foxit Reader. Merk; man kan bare lage en PDF-fil av en fil av gangen. Hvis en f.eks. skal lage en PDF-fil av flere filer, må en bruke PhantomPDF. Nyeste utgave av Foxit Reader er versjon 7.3.

For mer om dette programmet og installasjon, se: http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/

Se også: Foxit Reader - litt om bruk av programmet (For versjon 7.3)

Håndbok: Foxit Reader 7.3 User Manual

  Lenker #

Kontakt #

Orakeltjenesten kan hjelpe deg om du har spørsmål eller opplever problemer.

0 Vedlegg
20687 Visninger
Gjennomsnitt (2 Stemmer)