Få hjelp til å finne bolig

Som ansatt ved NTNU kan du få hjelp til å finne bolig. NTNU har en egen boligformidling som bistår ansatte i et trangt boligmarked. Utenlandske ansatte har førsteprioritet. English version - Help finding housing

Ser du etter noe annet? Temaside om ny ved NTNU | Sider merket med bolig  

Søke om bolig #

Fyll ut søknaden. Når du klikker på Save and submit, sendes søknaden elektronisk til instituttet for kvalitetssikring. Deretter sender instituttet søknaden til Boligformidlingen ved NTNU. Det lønner seg å sende inn søknaden så tidlig som mulig. Normal saksbehandlingstid er 4 uker.

Merk: I skjemaet må du krysse av for om du vil ha boligtilbud fra Utleiemegleren. Boligformidlingen formidler boliger som NTNU har til utleie - og boliger som forvaltes av Boligstiftelsen NTNU/SINTEF. Det er imidlertid sjelden at det er ledige boliger her, og derfor er det inngått samarbeidsavtale med Utleiemegleren.

Utleiemegleren kan skaffe bolig mot et fast gebyr som du som ansatt betaler selv:

  • Du slipper å betale hvis Utleiemegleren finner en bolig innenfor sin boligdatabase.
  • Du må betale et gebyr på 5.000 kroner eks mva (2 visninger er inkludert) dersom Utleiemegleren finner bolig til deg hos andre utleiere.
  • Du får 1.000 kroner i avslag dersom Utleiemegleren får avtale med utleier.

 Meldingskanal for utleie/leie #

Vi har opprettet en egen meldingskanal som heter «Bolig til leie/ønskes leid». Her kan du selv legge ut egne boligannonser. Kanalen er et tilbud til studenter og ansatte, men kan også leses av personer utenfor NTNU. Det er kun personer med NTNU-tilknytning som har skrivetilgang til meldingskanalen.

Boligformidlingens tilbud til deg #

Boligformidlingen ved NTNU kan hjelpe deg med å utforme boligannonser og publisere for deg i meldingskanalen «Bolig til leie/ønskes leid». Du kan også få hjelp til å oversette annonser til engelsk. Kontakt bolig@adm.ntnu.no.

Boligformidlingen jobber med å opprette en egen samleside om deres sørvistilbud til NTNU-ansatte.

Gode råd #

Relatert innhold #

1 Vedlegg
17032 Visninger
Gjennomsnitt (1 Stemme)