Tilbake

Eksamenslokale - Sluppenvegen 14

På denne siden finner du informasjon om vårt nye eksamenslokale, Sluppenvegen 14. English version: Exam Location - Sluppenvegen 14

Eksamenshuset ligger i gamle Postterminalen sine lokaler og har adresse Sluppenvegen 14. Lokalene brukes både til digital og analog eksamen, og har plass til 1450 kandidater totalt.

Hvordan finner jeg frem?

Det går busser både sørfra og nordfra forbi Eksamenshuset. For bussruter, se AtBs nettsider. Buss-stoppene Kroppanbrua og Postterminalen er de nærmeste holdeplassene. Det er satt opp ekstra bussavganger i eksamensperioden fra Trondheim sentrum (Prinsens gate P1) til Sluppen i eksamensperioden. Bussene blir merket "Sluppen, ekstrabuss eksamen NTNU". Husk å være ute i god tid.


Man kan også sykle eller kjøre bil til Eksamenshuset, for veibeskrivelse se kartet under. Det er parkeringsplasser på vestsiden av bygget, men på grunn av parkeringskapasitet anbefaler vi å enten sykle eller kjøre buss til eksamen.

 

Å finne fram til riktig rom inne i bygget

Eksamenshuset har én hovedinngang for både studenter, faglærere og inspektører. Innenfor inngangen finner du skilt med oversikt over de ulike etasjer, rom og saler. Følg skiltingen eller spør om hjelp i informasjonsskranken. Du kan også orientere deg inne i bygget på mazemap i forkant.


Eksamenshuset har ulike størrelser på rommene og salene, hvorav storsalene er i 1. og 3. etasje. Storsalene er inndelt i ulike soner (3-5 soner) som studentene blir romplassert i. Romplasseringen vil f.eks. hete ‘SL311 Grønn sone’, dersom emnet er plassert i en slik storsal. De ulike fargesonene er ikke synlig på mazemap, men i hver storsal vil det være sonekart som viser hvilken del av rommet som tilsvarer de ulike sonene.

 

0 Vedlegg
22335 Visninger
Gjennomsnitt (5 Stemmer)