Eksamenslokale - Sluppenvegen 14

På denne siden finner du informasjon om vårt nye eksamenslokale, Sluppenvegen 14. English version: Exam Location - Sluppenvegen 14

Eksamenshuset ligger i gamle Postterminalen sine lokaler og har adresse Sluppenvegen 14. Lokalene brukes både til digital og analog eksamen, og har plass til 1450 kandidater totalt.

Hvordan finner jeg frem?

Det går busser regelmessig forbi Eksamenshuset, og etter 17. februar 2020 er det blitt enda enklere å ta buss dit. Les mere om ny holdeplass ved Sluppen. For bussruter, se AtBs nettsider. Husk å være ute i god tid før eksamen og benytt AtB's reiseplanlegger for å planlegge din reise.


Du kan også sykle eller kjøre bil til Eksamenshuset, for veibeskrivelse se kartet under. Det er parkeringsplasser på vestsiden av bygget, men på grunn av parkeringskapasitet anbefaler vi å enten at du sykler eller kjører buss til eksamen.

 

Å finne fram til riktig rom inne i bygget

Eksamenshuset har én hovedinngang for både studenter, faglærere og inspektører. Innenfor inngangen finner du skilt med oversikt over de ulike etasjer, rom og saler. Følg skiltingen eller spør om hjelp i informasjonsskranken. Du kan også orientere deg inne i bygget på mazemap i forkant.


Eksamenshuset har ulike størrelser på rommene og salene, hvorav storsalene er i 1. og 3. etasje. Storsalene er inndelt i ulike soner (3-5 soner) som studentene blir romplassert i. Romplasseringen vil f.eks. hete ‘SL311 Grønn sone’, dersom emnet er plassert i en slik storsal. De ulike fargesonene er ikke synlig på mazemap, men i hver storsal vil det være sonekart som viser hvilken del av rommet som tilsvarer de ulike sonene.

 

0 Vedlegg
34661 Visninger
Gjennomsnitt (8 Stemmer)