Det virtuelle biblioteket

Savner du det fysiske biblioteket? I Det virtuelle biblioteket får du hjelp til oppgaveskriving, referering, litteratursøk, lån av bøker og annet du lurer på.  

English version: The Virtual Library 


Banner: det virtuelle biblioteket

NTNU Universitetsbiblioteket har et virtuelt bibliotek i Zoom. Her kan du snakke med og få veiledning av bibliotekets ansatte, delta på kurs i blant annet referering og litteratursøk og få inn en god skriveøkt under Skrivepress. Tilbudet gjelder ukentlig ut V2020 til og med 26. juni. Oppstart H2020 fra 17. august. 

 Besøk det virtuelle biblioteket

Venterommet  #

Først kommer du til venterommet: Her må du kanskje vente litt før du møter en hyggelig bibliotekansatt som viser vei til det du ønsker hjelp med. Du vil kun møte én ansatt om gangen og hvert besøk i den virtuelle skranken er konfidensielt. Logg gjerne på med din Feide-bruker.  

Tilbudet  #

Mandag-fredag kl 10-12: Åpen skranke 

Snakk med bibliotekansatte en-til-en. Her kan du spørre om alt mulig!

Tirsdager kl 10-12: Bibliotekkurs 

Delta på nyttige kurs i regi av biblioteket! Her vil du kunne lære mer om oppgaveskriving, referanser og litteratursøk m.m. Se kursprogram nedenfor. 

Torsdager kl 10-12: Skrivepress 

Jobb intensivt sammen med andre! Vi fasiliterer to skriveøkter på 45 min. i stillhet med 15 min. pause mellom. I pausen kan du dele dine frustrasjoner og skrivetips med medskribenter.

Kursprogram #

(oppdateres)

Kontakt #

Ta kontakt på support@ub.ntnu.no ved spørsmål eller tilbakemeldinger. 

Idun Knutsdatter Østerdal hvis du har endringsforslag til siden

1 Vedlegg
5065 Visninger
Gjennomsnitt (1 Stemme)