Innsida

Brukervilkår - Innsida

English version - Terms of use - Innsida.

Ser du etter noe annet? Temaside om IT-hjelp | Sider merket med innsida

Innsida bruker informasjonskapsler (cookies) #

Innsida bruker informasjonskapsler til følgende formål:

  • for å lagre brukerinnstillinger — slik at valgene ikke behøver gjøres hver gang
  • for å håndtere pålogging og sesjoner
  • for å samle statistikk som brukes til å forbedre navigering og fjerne ubrukt innhold

Ønsker du å slette enkelte informasjonskapslene eller sørg for at det ikke blir lagret flere, kan du endre innstillingene i nettleseren din, via nettleserens sikkerhetsinnstillinger.  Mer om fremgangsmåte.

NTNU får sin statistikk fra Google Analytics. NTNU benytter Google Analytics sin anonymiseringsfunksjon som sørger for at de siste sifrene i brukerens IP-adresse blir maskert ved innsamling, før det blir lagret. Mer om dette og enkelte informasjonskapsel.

NTNU benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

NTNUs IT-reglement gjelder #

Bruk av Innsida er dekket av

Innsida spesifikt #

Profilsider og personsøk #

Alle studenter og ansatte har en profilside på innsida 2.0.

  • Studenter og ph.d.-studenter:  Om du er student og har reservert deg mot synlighet i NTNU-søk (gjøres i Studentweb) vil informasjon i din profil ikke være tilgjengelig for andre enn deg selv. Hvis du har ikke reservert deg, dine kontaktopplysninger blir tilgjengelig via intranett søk, men da kun for påloggete NTNU-brukere. 
  • Ansatte:  Profilsider for ansatte er synlige på eksternweb (ntnu.no). Du kontrollerer hvor detaljert profilen skal være, utover kontaktinformasjon og tilhørighet som er tilgjengelig i andre systemer. Kun stipendiater som mottar lønn direkte fra NTNU er automatiske regnet som ansatte. Stipendiater ved partner institusjoner og andre organisasjoner kan kreve en ektra arbeidsforhold i NTNUs HR-portal for at profilen skal være offentlige tilgjengelig.

Kommentarer #

Saklig: Kommentarer i Innsida skal være saklige og helst konstruktive. NTNU har en svært høy terskel for å slette innhold, men støtende kommentarer og bilder, t.o.m. profilbilder, blir slettet.

Synlig: Når du bidrar med kommentarer på Innsida vil kommentar alltid navnet ditt synes sammen med en miniversjon av bildet som du har lagt inn på din profilside.  Kommenterer du noe som er offentlig tilgjengelig, vil også kommentaren og navnet ditt være offentlig tilgjengelig.

Personlige sider #

Min Side og det du abonnerer på under Hva Skjer er ikke synlig for verden. Disse sider kan regnes med som  ”personlige” arbeidsflater.  Likevel har NTNU rett til å fjerne eller koble ut det som fører til ustabilitet og eller sikkerhetsrisiko, inklusiv eksterne «feeds» i meldingstjenesten og apps lagt inn på Min side.  

Info in English #

0 Vedlegg
61491 Visninger