Bestill eksamensring

Hvordan bestille doktorgradsring, sivilingeniør-ring eller kandidatring til deg som har master i; økonomi og administrasjon, ledelse av teknologi eller regnskap og revisjon. English version - Order an NTNU ring

Temaside om eksamen eller doktorgrad 

Offisielle ringer #

Sivilingeniørringen #

Fra gammelt av het den NTH-ringen, og du kan bære den hvis du har arkitekt- eller sivilingeniørutdanning fra NTNU.  Gullsmed Dahlsveen og Gullsmed Møller i Trondheim produserer ringen. For å få bestille må du vise fram rekvisisjon fra NTNU. Den får du ved å henvende deg til studieveileder ved ditt fakultet

Les mer om ringen og bestilling hos Gullsmed Dahlsveen

#

Sivilingeniørringen

Foto: Gullsmed Dahlsveen

Doktorgradsringen #

Doktorgradsringen er et symbol på at du har avlagt doktorgrad  ved NTNU. Ringen tildeles også æresdoktorer ved NTNU. Ringen ble designet til den første doktorgradspromosjonen ved NTH i 1935, av gullsmed Jacob Tostrup Prytz (1886–1962)

Doktorringen for NTNU leveres av AVS Design. For å bestille ring, kontakt Gullsmed Karlgård:

""

Foto: Mentz Indergaard/NTNU Komm.avd.

#

Se også #

Kandidatring og pin for MØA, MLT og MRR #

Ringen og pinnen kan bæres dersom du har en mastergrad innen økonomi og administrasjon, siviløkonom (også fra TØH, tilbake til 2002), master i ledelse av teknologi (også fra 2009) eller master i regnskap og revisjon. Bestilling skjer via produsenten Gullsmed Karlgårds hjemmeside, og kan hentes mot at du viser fram gyldig vitnemål/legitimasjon.

Ringen er i gull med svartemaljert bunn og er formet som den ytre del av NTNU-logoen. Likhetstegnet (=) på høyre side, danner også en E for «economics».

Bestill kandidatring hos Gullsmed Karlgård

Kandidatring. Foto.

Pin:

Pin. Foto.

Foto: Gullsmed Karlgård

Kontaktinformasjon Gullsmed Karlgård

• Tlf.: 73 52 33 13
• E-post: post@gullsmedkarlgard.no
• Adresse: Nordre gt. 12, 7011 Trondheim

7 Vedlegg
81395 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)