English version ArchiCAD

Programinformasjon #

ArchiCAD er et mye brukt program av arkitekter og av arkitektstudenter. Det brukes for å prosjektere hus og andre byggverk i 3D. 

Graphisoft har vært i markedet internasjonalt i 25 år med fokus på byggebransjen. Mer enn 50 % av norske arkitekter bruker i dag ArchiCAD. Det siste året har mer enn 1500 studenter ved universiteter, høyskoler og fagskoler tatt i bruk ArchiCAD i forbindelse med sin utdannelse.

ArchiCAD er tilpasset norsk måte å prosjektere på og inkluderer ferdige innstillinger for veggelementer, dekker, tak, vinduer, dører etc. med maler basert på norsk standard. Man er derfor sikret at det fra starten av prosjekteres med en 3D-modell som er BIM (Building Information Modelling).

Gratis programvare fra Graphisoft #

  • Se total oversikt med programvarer fra Graphisoft som tilbys gratis til studenter, lærere og skoler. I oversikten ligger også informasjon om hvor man finner frem til opplæring, registrerer seg etc. Programmene kan benyttes både på Mac og Windows.

Lisensinformasjon #

Sitelisens: Tilgjengelig for Windows og Mac OS X. Alle studenter og ansatte kan hente ArchiCAD over nettet. Du kan få en lisenskode som varer i ett år. Student/lærerversjonen har ingen begrensninger i funksjonalitet i forhold til fullversjonen. Du kan alltid laste ned den nyeste versjonen av ArchiCAD.

Ved problemer med nedlasting, send epost til student@graphisoft.no.

Benyttes ved AD-fak.

Merk at programmet bare kan benyttes til akademisk arbeid (undervisning og forskning) – ikke til inntektsgivende oppdragsforskning.

Last ned/Installer/Kjør: #

Leverandørinformasjon #

Produsent: Se mer om ArchiCAD hos Graphisoft


Tilbake til programvareoversikt:  Flere programvareprodukter | Tema: Programvare

0 Vedlegg
30547 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)