English version – ATLAS.ti

Programinformasjon #

ATLAS.ti er programvare for kvalitativ analyse av store mengder tekst-, grafisk-, lyd- og videodata. Du finner verktøy for å ordne, sette sammen og administrere materialet på systematiske måter. Om ditt felt er antropologi, økonomi, kriminologi eller medisin, vil ATLAS.ti oppfylle dine kvalitative analysebehov.

ATLAS.ti arbeider med tekstdokumenter i alle større formater, inkludert .txt, .doc, .docx, .odt og .pdf. Den utfør fullt automatiserte søk på tvers av en eller flere dokumenter, automatisk koding og andre semantiske operasjoner for å trekke ut betydningen.

ATLAS.ti arbeider med dusinvis av grafiske- og lydformater (.wav, mp3, .wma, etc.), samt de vanligste videotyper (.avi, .mp4, .wmv, etc.).

Du kan importere data fra Evernote, Twitter og Reference Manager for en litteraturvurdering, eller importer hele undersøkelser for å analysere svar på åpne spørsmål.

Lisensinformasjon #

Volumlisens: Tilgjengelig på MS Windows og MacOS X.

Benyttes av HF-fak og SU-fak.

Merk at programmet bare kan benyttes til akademisk arbeid (undervisning og forskning) – ikke til inntektsgivende oppdragsforskning.

Last ned/Installer/Kjør: #

Leverandørinformasjon #

Produsent: Se mer om ATLAS.ti hos Scientific Software Development GmbH


Tilbake til programvareoversikt:  Flere programvareprodukter | Tema: Programvare

0 Vedlegg
2924 Visninger
Gjennomsnitt (0 Stemmer)