E-læring

/2551618034

Fronter er e-læringsplattformen for NTNU-studenter i Ålesund og Gjøvik. Her finner du innloggingslenker og kontaktinformasjon for hjelp og brukerstøtte. 

English version - Fronter 

Temaside om IT-hjelp |  Sider merket med e-læring

I 2017 bytter NTNU ut Fronter (og Itslearning) til fordel for e-læringssystemet Blackboard. 15. juli stenger Fronter, og du vil miste din tilgang til systemet. 

Se temaside for studenter og temaside for ansatte for hva du må gjøre for å ta vare på innholdet ditt, samt annen viktig informasjon om overgangen til Blackboard.

 Gjøvik Logg inn   |   Ålesund Logg inn  

Om Fronter #

Når du har fullført semesterregistreringen, det vil si betalt semesteravgift og bekreftet utdanningsplan, får du tilgang til emnene dine i Fronter. Det vil normalt ta én virkedag fra registreringen er fullført til tilgangene åpnes. For å få tilgang tidligst mulig, er det en fordel om du gjennomfører semesterregistreringen så snart som mulig etter semesterstart. Du logger inn med samme brukernavn og passord som du laget i selvaktiveringen.

Fronter er delt inn i virtuelle klasserom, ett for hvert emne. Her kan du ha kontakt med fagansvarlige, veiledere og medstudenter, og ha tilgang til verktøy for individuelt arbeid og samarbeid. I tillegg til å motta beskjeder og informasjon fra fagansvarlige og veiledere, kan du lese og skrive ut fagstoff, levere inn oppgaver og få tilbakemeldinger, samarbeide i nettgrupper m.m.

Hjelp og brukerstøtte, Gjøvik #

Hjelp og brukerstøtte, Ålesund #

Kontakt Studentservice:

  • E-post:studier@alesund.ntnu.no
  • Telefon: 70 16 15 00
  • Hvor: Første etasje i B-blokka, hovedbygget. (mandag - fredag . kl 8:30-15:00)
0 Vedlegg
513172 Visninger
Gjennomsnitt (3 Stemmer)